Menu Sluiten

Pvc Ramen Hasselt

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Neven ramen en deuren

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen.  Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Ons doel

De beste oplossing voor iedere klant aanbieden. Daarom streven wij  naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden meningen van de klanten zelf. Daardoor zijn wij eerlijk in ons kunnen en onze communicatie. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven om een uitstekende service te bieden, met een vlotte communicatie over uw project. Daarenboven is eerlijkheid de sleutel tot vertrouwen voor ons.

Onze producten

Hoe maken wij het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de plaatsing van ramen en deuren, maar besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met goede opvolging en transparante communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Wij stellen daarom onze offertes duidelijk en volledig op, zodat u niet voor verborgen kosten komt te staan.

Meer info

Wenst u meer info over pvc ramen hasselt kijk dan vlug op https://www.nevenramen.be/


Pvc ramen hasselt

zaterdag homeraquoenkele van onze projectenraquoresidentieel home ramen en deuren kraanwerken werkwijze referenties contact residentieel hieronder vind je alvast enkele voorbeeldjes van onze projecten binnen de categorie residentieel. Klik op een van de foto s voor meer details. Zonwering aan appartement te hasselt bouwheerbouwbedrijf dethier nv plaatshasselt limburg materiaalaluminium voltoong architectdbv architecten ramen deuren hoogwaardige meerkamerprofielen voor een stevig raamwerk met optimale energiescores zowel in aluminium pvc en hout. Lees meer kraanwerken ook voor allerlei kraanwerken kan u bij ons terrecht. Ondersteuning in bij van dakwerken montagewerken … Neem gerust een kijkje voor meer informatie. Lees meer brochures folders op zoek naar nog meer informatie bekijk dan zeker eens de verschillende productfolders en brochures pvc ramen hasselt gevraagd Je mag ons natuurlijk ook steeds contacteren. Lees meer copyright copy . Janssenpac.be admin .

binnenkort wordt onze toonzaal verbouwd. Na de verbouwingswerken bent u welkom op onze opendeurdag. Wij houden u op de hoogte activiteiten home contact infovraag activiteiten hogebergstraat hasselt belgieuml t m e infobogaertsjohny.be ramen poorten gevelbekleding keukens badkamers interieur trappen deuren inbraakbeveiliging wanden en plafonds vloeren alg pvc ramen hasselt specialisten Schrijnwerk wij vervaardigen houten ramen diverse stijlen zowel gebeitst als gelakt alle kleuren. Wij leveren en plaatsen ook pvc ramen aluminium ramen en veluxramen. Kortom alle buitenschrijnwerk in diverse houtsoorten naar keuze. Vervangen van enkel naar dubbel isolatieglas. Interessant voor het vervangen van glas of ramen kan u een premie aanvragen info www.renovatie.be. Copyright copy bogaerts johny bvba email infobogaertsjohny.be .

Toelichting over Pvc ramen hasselt

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie ramen amp deuren aluminium ecohout materiaal profieltypes kunststof lichtstraten verandas interieurglas zonwering contact you are here ramen deuren kunststof previousnext next kunststof pvcramen bieden een uitstekende akoestische en thermische isolatie. Deze profielen zijn beschikbaar in een klassieke en moderne look en ook de afwerking is erg flexibel u kan zowel een aluminium als houtlook verkrijgen Informeer je over pvc ramen hasselt Ook beschikken we bij schiffeleers glas over een uniek proced met een onbeperkte waaier aan kleuren. Wij zijn verdeler van kmmerling raamen deurprofielen. Kom kijken in onze showroom en vergewis u van onze kunststof profielen. Relevante projecten bezoek onze showroom ontdek met eigen ogen onze producten klik hier om een afspraak te maken hubo initia hasselt schiffeleers glas is trotse hoofdsponsor van handbalclub hubo initia has.